Світова прем'єра: абсолютно новий повністю електричний Renault Megane E-Tech

Renault Megane E-Tech: компактний зовні, просторий всередині

Megane майбутнього вже тут!
Megane майбутнього вже тут!

Абсолютно новий Renault Megane E-TECH Electric - нове слово в світі електромобілів. Він є частиною екосистеми, де автомобіль являє собою платформу з найсучаснішим програмним забезпеченням і підключеними технологіями. Завдяки новій платформі CMF-EV, Megane E-TECH Electric відрізняється містким салоном, чудовими динамічними характеристиками і точним рульовим управлінням.

Подібно до смартфону, абсолютно новий Megane E-TECH Electric органічно влаштовується в цифрову екосистему користувача. Це високотехнологічний автомобіль, завжди готовий до роботи, завдяки новому дисплею OpenR і мультимедійній системі OpenR Link. Вона розроблена за допомогою Google і заснована на операційній системі Android Automotive, тому з нею доступні Google Assistant, Google Maps, Google Play та інші вбудовані додатки, які роблять досвід водіння цікавішим, персоналізованих і корисним кожен день.

«Новий Megane уособлює електричну революцію, розпочату Renault десять років тому. Демократизуючи електричні технології, Renault робить електромобіль доступним без шкоди для динаміки і задоволення від водіння. Megane E-TECH покликаний передавати емоції, адже ми задумували його як GTI серед електромобілів», - зазначив Лука де Мео, генеральний директор Renault Group.

Нова стратегія
Нова стратегія
Ми зустрічаємо новий етап для компанії Renault, яка зробила стратегічний вибір на користь виробництва абсолютно нового Megane E-TECH Electric у Франції, на заводі в Дуе, розташованому в самому серці ElectriCity. Renault ElectriCity скоро стане найбільшим і найбільш конкурентоспроможним центром Європи з виробництва електромобілів.
Megane, історія успіху
Megane, історія успіху
Renault Mégane є синонімом компактного хетчбека. Модель є частиною продуктової лінійки протягом 26 років і пережила чотири покоління. Абсолютно новий Megane E-TECH Electric, зберігаючи свій унікальний дизайн і універсальність, віддає данину поваги цій спадщині. Megane з покоління в покоління залишався іконою свого сегменту завдяки своїй унікальній ДНК: задоволення від водіння доповнюється високим рівнем комфорту, який забезпечують, в тому числі, великий простір всередині салону та об’єм багажника. Тепер в Megane з'явилися нові риси, такі як захоплюючий дизайн, безпрецедентне співвідношення габаритів автомобіля і корисного простору, а також всі звичні переваги електромобіля. Абсолютно новий Megane E-TECH Electric є гідним спадкоємцем автомобілів, вироблених під ім'ям Megane, продовжуючи історію легендарної моделі, але тепер це ім'я перенесено в сучасну епоху і спроектоване в майбутнє.