Сезонна пропозиція: колесо в зборі з вигодою

Настав час для підготовки автомобілів Renault до безпечних та комфортних подорожей в складних погодних умовах осені та зими. В цей період особливу увагу варто звернути на колеса та диски. Колеса - це важлива деталь автомобіля, від якої багато в чому залежить безпека пересування. Тому з 11 жовтня до 31 грудня 2021 року компанія Renault в Україні запускає сервісну акцію «Колесо в зборі з вигодою» в офіційних дилерських центрах Renault по всій території України.

Колесо в зборі з вигодою
Колесо в зборі з вигодою

Колеса в зборі, що розроблені спеціально для моделей Duster, Logan, Sandero та Sandero Stepway, протестовані інженерами Renault та цілком відповідають технічним характеристикам та дизайну автомобіля. Вони зібрані та збалансовані за допомогою професійного обладнання та з дотриманням усіх технічних вимог виробників шин та автомобіля. Колеса в зборі на литих дисках мають вентиляційні отвори для покращення охолодження гальм та є легшими за вагою в порівнянні із колесами зі сталевими дисками, що позитивно відбивається на динаміці автомобіля та витратах пального.

 

Зимові шини, що встановлені на колесах, забезпечують надійне зчеплення з дорожнім покриттям в складних погодних умовах, особливо при гальмуванні на снігу, та мають подвійний текстильний корд.

За допомогою оригінальних Коліс в зборі можна зробити свій RENAULT практичнішим у використанні, розширивши його можливості відповідно до свого стилю життя: подорожі на природу, поїздки по бездоріжжю або експлуатація в місті.

Завдяки спеціальній пропозиції в акційний період є можливість придбати колеса в зборі на литих дисках зі знижкою до 10% від рекомендованої роздрібної вартості. А в порівнянні із сумарними витратами на окремі складові та шиномонтаж вигода може скласти до 22%.

Послуга "Шинний готель"
Послуга "Шинний готель"

Додатково клієнти, які у період з 11 жовтня до 31 грудня 2021 придбають акційний комплект коліс в зборі, отримають можливість безкоштовного зберігання комплекту коліс із сезонними літніми шинами (4 шт.) у шинному готелі дилерського центру до кінця поточного зимового сезону (до 31.03.2022 року)

Тільки в офіційній дилерській мережі Renault професійні майстри допоможуть підібрати та встановити аксесуари зі збереженням гарантії на автомобіль та надати гарантію на продукцію та її встановлення. Використання оригінальних аксесуарів – це гарантія якості та надійності.

Хто краще, ніж Renault подбає про Ваш Renault.

Запрошуємо всіх клієнтів Renault до офіційних сервісних центрів, перелік та контактну інформацію щодо яких можна дізнатися за посиланням

*За винятком дилерських центрів, що не надають послугу «Шинний готель».