Renault Dp World F1 Team виступить на віртуальному Гран-Прі Іспанії

На Віртуальному Гран-прі Іспанії 10 травня команду Renault DP World F1 Team представить британський дует пілотів: Макс Фьютрелл, член Академії Renault Sport, та відомий гольфіст Ян Поултер.

alt

Для Макса прийдешнє Віртуальне Гран-прі стане дебютним, в той час як Ян втретє за останні два місяці візьме участь в кіберчемпіонаті Формули-1 з командою Renault DP World F1 Team.

 

Макс готується до свого другого сезону в Чемпіонаті FIA Формула-3, в цьому році він перейшов в команду HitechGrandPrix. Минулий сезон він закінчив на десятому місці і двічі піднімався на подіум. Віртуальна гонка на автодромі Барселона-Каталунья нагадає Максу радісні спогади про перемогу в Єврокубку Формули Renault в 2018 році і зимових тестах минулого року, коли він вперше пілотував Renault R.S.17 в рамках програми розвитку Академії Renault Sport.

Посол бренду DP World і п'ятикратний переможець Кубка Райдера Ян Поултер сподівається використати свій кіберспортивний досвід і фінішувати в топ-10 в своїй третій гонці Формули-1.

Для підготовки до 33 кіл на майбутній недільній гонці пілотів консультують тренери Renault SportTeamVitality.

Віртуальний Гран-прі Іспанії відбудеться 10 травня о 20:00 (за київським часом) на цифровій трасі Барселона-Каталунья.

На минулому Віртуальному Гран-прі Формули-1 пілоти Renault DP World F1 Team - Крістіан Лундгаард та Петтер Сольберг - посіли шосте і дванадцяте місця відповідно. Крістіан стартував четвертим, але під час гонки стався серйозний інцидент, що відкинув пілота назад. В результаті Крістіан зміг піднятися тільки на шосте місце на фініші. Чемпіон світу з ралі 2003 року і посол бренду Castrol Петтер Сольберг стартував з чотирнадцятої позиції і фінішував дванадцятим. На дебютній для Петтера гонці його випередили лише пілоти реальних чемпіонатів Формули-1, Формули-2 і Формули-3.