Renault відзначає 60-річчя моделі 4L

Справжня ікона поп-культури.

Легендарна модель: продано понад 8 мільйонів автомобілів
Легендарна модель: продано понад 8 мільйонів автомобілів

Незважаючи на нестабільну ситуацію з пандемією COVID-19, ювілейні урочистості проводитимуться регулярно протягом року, в тому числі із широким залученням офіційних соціальних мереж Renault.

 

А рамках 60-річного ювілею передбачена програма з онлайн-зустрічами, які проходитимуть в соціальних мережах 4 і 14 числа кожного місяця. Вона буде включати в себе ексклюзивний контент, створений фанатами і для фанатів моделі, в тому числі інтерв'ю з колекціонерами і знаменитостями. Все це допоможе повернутися в історію автомобіля, який для своєї епохи зробив набагато більше, ніж будь-яка інша модель.

ЛЮТИЙ - Renault запросила графічного дизайнера і ілюстратора Грега (Greg), провідного художника в сфері спортивної ілюстрації. Грег створив більше десятка ексклюзивних графічних ілюстрацій з автомобілем, вони будуть публікуватися протягом року.

Ювілей також надає фанатам можливість розповісти про свою любов до 4L і дізнатися багато інших цікавих історій, розказаних за кермом цього легендарного автомобіля (з 8 лютого в соцмережах).

З 14 лютого L'Atelier Renault - візитна картка бренду – демонструватиме в своїй вітрині на Єлисейських полях «паризьку» версію 4L, що відрізняється унікальним впізнаваним плетеним малюнком на кузові.

БЕРЕЗЕНЬ - Підрозділ Renault Classic, що відповідає за збереження спадщини Renault, представить 30 моделей Renault 4.

КВІТЕНЬ - Лідери думок розкажуть свою версію історії автомобіля через короткометражки, зняті в техніці Stop-Motion, в них буде використана колекція масштабних моделей Renault.

ТРАВЕНЬ - У бутику L'Atelier Renault на Єлисейських полях, 53 і в інтернет-магазині можна буде придбати цілу колекцію предметів, присвячених 4L, які були розроблені спеціально до 60-річчя моделі.

У травні Renault випустить серію відеороликів, які розкривають секрети 4L через інші моделі Renault. Це дозволить зібрати відгуки власників, колекціонерів і знаменитостей, пов'язаних з історією цього автомобіля.

ЛИПЕНЬ - Як справжня ікона кіноекрану, 4L прикрасить червону доріжку 74-го міжнародного Каннського кінофестивалю.

В L'Atelier Renault пройде виставка «4L pop icon».

ВЕРЕСЕНЬ – Відбудеться спільний захід з оператором каршерінга Zity.

ЛИСТОПАД - Renault покаже фургон 4L, який подарує фанатам ще один сюрприз.

Інші події будуть анонсовані протягом року.