Яскрава ціна на яскравий Renault Captur

Сезон активних поїздок за місто уже відкрито.  Саме час придбати стильний міський кроссовер Renault Captur, який готовий подбати про ваш комфорт та безпеку у дорозі за надзвичайно вигідною ціною*.

Renault Captur - нова тенденція міського автомобіля. Ця модель поєднує характеристики практичного кросовера, функціонального мінівена, а також компактного і динамічного хетчбека.

Власники Renault Captur високо цінують його яскравий стиль, можливість персоналізації, плавність ходу, відмінні показники споживання пального (від 4,2 л/100км), високий кліренс (до 200 мм) та практичну місткість багажника (до 455 дм3).

Всі ці переваги можна відчути, придбавши кросовер Renault Captur за новою переконливою ціною, яка стартує від 407  400 грн*.

Renault Captur – ідеальний автомобіль для прихильників персоналізації, адже він має 30 комбінацій кольорів кузова та шість варіантів комбінації салону, що дозволяють підібрати зовнішній вигляд автомобіля відповідно до особистих смаків.

Також важливу роль відіграють технології, що допомагають Captur створити ще більш приємну атмосферу: мультимедійна система R-LINK Evolution, система BSW (контроль «сліпих» зон), унікальна акустична система преміум-класу Bose®, задні та передні датчики паркування, камера заднього огляду, функція автоматичної допомоги паркування Easy Park Assist (яка істотно полегшує маневрування при паркуванні) та інші.

Беззаперечно ядром автомобіля є двигун.  Renault Captur пропонується з дизельним або бензиновим двигуном, які подарують справжнє задоволення від водіння. Дизельний двигун - dCi 90 поєднує динаміку та економічність. При потужності в 90 к.с., 220 Нм при 4000 об/хв він споживає всього 4,2л/100кмв змішаному циклі.

Бензиновий двигун - 115 TCe з прямим уприскуванням пального забезпечить кращу динаміку з обертальнім моментом 190 Нм при 2000 об/хв.

Обидва силові агрегати пропонуються в парі з автоматичною трансмісією з подвійним зчепленням (EDC), яка забезпечить зниження витрати пального і високу розгінну динаміку.

Детальніше про Renault Captur: https://www.renault.ua/vehicles/suv/new-captur.html

4-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

Про Groupe Renault

Groupe Renault виробляє автомобілі з 1898 р. Сьогодні це транснаціональна група, яка об'єднує кілька марок, яка продала майже 3,88 млн автомобілів в 134 країнах в 2018 р. Група має 36 виробничих майданчиків, 12 700 точок продажів і більше 180 000 співробітників. Для того, щоб відповідати серйозним технологічним вимогам майбутнього і продовжувати свою стратегію прибуткового зростання, Група зосереджується на міжнародному зростанні і забезпеченні взаємодоповнюваності п'яти своїх марок (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine і LADA), розвитку електричного транспорту та співробітництву з Nissan і Mitsubishi . Повернувшись в Formula-1 зі своєю заводською командою і активно беручи участь в Formula-E, Renault демонструє, що вважає автоспорт важливим фактором розвитку інновацій та розширення пізнаваності марки.

*Спеціальна ціна за умовами придбання в кредит за програмою Renault Фінанс, для фізичних осіб. Під знижкою мається на увазі сума зменшення рекомендованої клієнтської вартості автомобілів 2019 років виробництва до спеціальної ціни за умови придбання у кредит за програмою Renault Фінанс.

Ви можете отримати кредит по програмі Renault Finance для придбання автомобіля Renault Captur на наступних умовах:  84  місяців, аванс – 50% (максимальный)   від вартості авто, максимальна сума – 2 600 000 грн., процентна ставка – від 18,9 % річних (база нарахування 365 днів у році), комісія за видачу кредиту – 2,5 %, комісія за відкриття поточного рахунку – 80 грн., комісія за отримання витягів з ДРОРМ – 100 грн., комісія за отримання витягів з ДРРПНМ – 199 грн. Реальна процентна ставка становить від 19,99 % річних. 

Для отримання інформації по розрахунку кредитної пропозиції за програмою Renault Фінанс щодо конкретної обраної комплектації автомобіля та його остаточної ціни, звертайтеся до офіційних дилерів Renault в Україні.

Кредит розраховано від цін діючих станом на 11.04.2019 на стартову версію: Renault Captur LIFE бензин 0,9  (90 к.с..) МКП-5 (механічна 5-ступнева); (маються на увазі рекомендована клієнтська вартість автомобіля 2019 року виробництва зі знижкою за кредитною програмою Renault Бонус).